TEKEN JE TALENT !

 

‘Teken je Talent!’ is een training voor kinderen en jongeren.

Aantal: ongeveer 4 of 5. Maximaal 5 bijeenkomsten. Benodigdheden: Een ruimte met een grote tafel en stoelen of veel vloeroppervlakte. Grote vellen tekenpapier, teken- en schrijfmateriaal. Nieuwsgierige kinderen die wat vaker willen komen.

Kernbegrippen: zelfkennis, zelfvertrouwen, samenwerken, ‘out of the box’ denken.

In deze training neem ik je mee op reis naar de dingen die jij al weet van jezelf, maar die ergens diep in jezelf liggen opgeslagen, en kom je nieuwe dingen over jezelf te weten, hoe anderen over je denken en wat nou echt jouw talenten zijn en jouw kwaliteiten en wat je daarmee wilt gaan doen. Hoe leer jij het best en welke dingen vindt je fijn om te doen ?

Je wordt meteen aan het werk gezet met een groot vel papier en teken en schrijfmateriaal. Ik gebruik geleide fantasieoefeningen en spellen, maar je gaat ook mensen interviewen die jou het best kennen en elkaar vertellen wat je steeds weer ontdekt. Tijdens de laatste bijeenkomst ga je de andere kinderen van jouw groep een presentatie geven en vertellen over jezelf en dat mag je op jouw eigen manier doen; voor de groep, in de groep of rondom de tafel of op de grond. Niets is fout! Je leert te ontdekken wat het best bij jou past!

Graag tot ziens!

Sandra van der Wel, Trainer en KinderCoach

EIGEN WIJS COACHING