COACHING VOOR VOLWASSENEN

U kunt als volwassene of ouder op zoek zijn naar hulpverlening en ondersteuning voor uw kind, maar ook behoefte hebben aan persoonlijke coaching. Dat kan!

Ik heb veel contact met ouders en ben opgeleid om zowel kinderen als volwassenen te coachen.  Dat kan al pratend, door aan de slag te gaan met materiaal, te bewegen op muziek of in de natuur.  ‘Outdoor Coaching’ is een unieke en bijzondere methode waarbij je al wandelend in de natuur tot verrassend (nieuwe) inzichten en oplossingen komt.Groen-gras-achtergronden-hd-gras-wallpapers-afbeeldingen-plaatjes-03

Zie jij dit nieuwe jaar moedeloos tegemoet? Merk je dat je energie nog niet op peil is? Heb je een verlies geleden op welk gebied dan ook dat je nog niet te boven bent? Twijfel je welke stap je het beste kunt zetten? Merk je dat je blijft hangen en dus niet vooruit komt?

Dan is het wellicht een idee om samen met een coach de natuur op te zoeken en in gesprek te gaan over dat wat jou dwars zit. Een coach kan je helpen bij het denken in mogelijke oplossingen, die jij nu nog niet ziet of kunt ervaren. Iemand die tijd voor je neemt en onbevooroordeeld en open naar jouw situatie kijkt en jouw gevoelens en gedachten serieus neemt, maar die jou ook anders naar jouw situatie kan laten kijken en je eventueel kan laten oefenen met ander gedrag om jouw doel te kunnen bereiken!

Een intake-gesprek kan soms al verhelderend genoeg zijn om je op een ander spoor terecht te laten komen en je genoeg energie en zelfvertrouwen te geven om het probleem structureel te gaan aanpakken. Durf jij de stap te zetten?

Sandra van der Wel

Trainer en Coach, EIGEN WIJS COACHING

Een coach is: ‘iemand die mensen begeleidt, die op sociaal-maatschappelijk gebied hulp nodig hebben; hulpverlener in de geestelijke gezondheidszorg die laagdrempelige hulp biedt inzake persoonlijkheidsontwikkeling en het oplossen van problemen‘.