VRAGEN staat vrij !

STEL EEN VRAAG OP HET GEBIED VAN OPVOEDEN & COACHEN !

Via mijn facebookpagina beantwoord ik regelmatig vragen van kindercoaches, leerkrachten, van ouders met geadopteerde kinderen en ouders met kinderen die hoogsensitief zijn of een andere bijzonderheid hebben. Ik vind het fijn dat ik ook op deze wijze iets kan betekenen voor mensen die hulp of advies nodig hebben.

Ik ben lid van een aantal groepen en krijg daardoor veel vragen onder ogen. Omdat ik  analytisch, creatief en inventief ben kan ik ouders, coaches en leerkrachten vaak net weer op andere gedachten brengen, voor het vinden van antwoorden en het oplossen van  problemen van allerlei aard. Soms kan net een andere invalshoek je op hele andere gedachten brengen, je weer positiever laten denken en ervoor zorgen dat je weet hoe je je probleem kunt gaan aanpakken en omzetten in een nieuwe uitdaging of een mooi doel.

Ook bij twijfel kun je beter advies inwinnen, dan ermee blijven rondlopen. Laat anderen meedenken over jouw probleem !

Heb je een vraag over het het gedrag van jouw kind of een kind in jouw klas, laat dan hieronder een berichtje achter. Dan krijg je van mij zo snel mogelijk bericht.

Alvast bedankt voor jouw vraag !

Sandra van der Wel, Trainer en KinderCoach

EIGEN WIJS COACHING