EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Sandra van der Wel

Ik ben ouder van twee adoptiekinderen in de puberleeftijd. Werken met kinderen in de basisschoolleeftijd is mijn passie, dat doe ik met veel plezier. Kinderen komen graag naar me toe en ik ben graag met ze in gesprek! Ik kan me goed inleven in hun belevingswereld. Binnenkort start ik ook met het geven van KinderYoga lessen. 

A)autocorrectie groter formaat afbeelding mijzelf actief 20170529_145541

Ik help kinderen (en ouders) graag op weg met het leren overwinnen van een grote emotionele uitdaging of het aanleren van een sociale vaardigheid.  En kinderen horen maar wat graag dat het ze lukt om die uitdaging of sociale vaardigheid echt onder de knie te krijgen! Mijn doel is kinderen te leren zo stevig op de grond te staan, dat ze door onverwachte problemen niet meer zo snel uit balans raken.

In 2002 kwam ik door het boek van Elaine Aron in aanraking met het begrip ‘Hoog Sensitiviteit’, dat mij (h)erkenning gaf. Ik heb als kind veel hindernissen moeten overwinnen, en  daardoor heb ik me altijd erg betrokken gevoeld bij kinderen die kwetsbaar zijn of veel tegenslag op hun pad tegenkomen. Elk kind dat (meer dan) een steuntje in de rug nodig heeft, kan dus bij mij terecht!

Mijn werkervaring met kinderen begon met kinderopvang en naschoolse opvang aan huis en op locatie. In 2000 ben ik, na de 4 jarige HBO -opleiding OMGANGSKUNDE (Faculteit Educatie Utrecht) afgestudeerd als Trainer Sociale Vaardigheden en Communicatie. Daarna heb ik, na een verkorte PABO opleiding, vijf  jaar praktijkbegeleiding en intervisie aan pabostudenten gegeven. Sinds 2011 ben ik vaste Activiteitenbegeleider op basisschool De Regenboog en ik begeleid Techniekgroepjes in groep 1 t/m 6. De HBO opleiding  KINDERCOACHING van ATMA heb ik in 2015 afgerond met het diploma KINDERCOACH.

Een van mijn creatieve passies is Moderne Dans, dat ik vele jaren met veel plezier heb gedaan. Sinds 5 jaar beoefen ik Yoga, waar ik kinderen graag kennis mee wil laten maken. Bij Helen Purperhart heb ik de KINDERYOGA docentenopleiding gedaan.

Graag tot ziens!

Sandra van der Wel

EIGENWIJS KINDERCOACHING & YOGAKIDS