EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Sandra van der Wel

Ik ben ouder van twee adoptiekinderen in de puberleeftijd. Werken met kinderen in de basisschoolleeftijd is mijn passie, dat doe ik met veel plezier. Kinderen komen graag naar me toe en ik ben graag met ze in gesprek! Ik kan me goed inleven in hun belevingswereld. Binnenkort start ik ook met het geven van KinderYoga lessen. 

?????????????

In 2002 kwam ik door het boek van Elaine Aron in aanraking met het begrip ‘Hoog Sensitiviteit’, dat mij veel (h)erkenning gaf. Ik heb als kind veel hindernissen moeten overwinnen, en mede daardoor voel ik me erg betrokken bij kinderen die kwetsbaar zijn of veel tegenslag op hun pad tegenkomen. Mijn doel is kinderen te leren zo stevig op de grond te staan, dat ze door onverwachte problemen niet meer zo snel uit balans raken.  Kinderen (en ouders) help ik graag op weg met het leren overwinnen van een grote emotionele uitdaging of het aanleren van een sociale vaardigheid. En kinderen horen maar wat graag dat het ze lukt om een grote uitdaging of de nodige sociale vaardigheid zèlf onder de knie te krijgen!

Mijn jarenlange werkervaring met kinderen begon met kinderopvang en naschoolse opvang aan huis en op locatie. Na de 4 jarige HBO -opleiding OMGANGSKUNDE ben ik in 2000 afgestudeerd als Trainer Sociale Vaardigheden en Communicatie. Na een verkorte PABO opleiding heb ik vijf  jaar praktijkbegeleiding en intervisie aan pabostudenten gegeven. Sinds 2011 ben ik vaste Activiteitenbegeleider op basisschool De Regenboog en begeleid Techniekgroepjes in groep 1 t/m 6. De HBO opleiding KINDERCOACHING van ATMA heb ik in 2015 afgerond met het diploma Kindercoach.

Een van mijn creatieve passies is Moderne Dans, dat ik vele jaren met veel plezier heb gedaan. Sinds 5 jaar beoefen ik Yoga, waar ik kinderen graag kennis mee wil laten maken. Bij Helen Purperhart deed ik de docentenopleiding KINDERYOGA en ben nu ook KinderYoga docent.

Elk kind dat (meer dan) een steuntje in de rug nodig heeft, kan dus bij mij terecht!

Sandra van der Wel

EIGENWIJS KINDERCOACHING & YOGAKIDS