EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Sandra van der Wel

Naar mensen luisteren en met mensen praten, dat is mijn basis. Graag help ik hen hun problemen te doorgronden en creatief met hen te zoeken naar mogelijke oplossingen. Werken met kinderen in de basisschoolleeftijd is mijn passie. Kinderen komen vaak spontaan naar me toe en ik ben altijd graag met ze in gesprek.  Ik ben ook ouder van twee adoptiekinderen, momenteel in de puberleeftijd. 

A)autocorrectie groter formaat afbeelding mijzelf actief 20170529_145541

Kinderen help ik doorgaans als groep met het aanleren van creatieve en sociale vaardigheden. Ook individueel kunnen ze bij mij werken aan een sociaal-emotionele uitdagingMijn uitdaging is kwetsbare kinderen te leren ‘steviger op de grond te leren staan’, zodat ze niet meer zo snel uit balans raken.

Het boek van Elaine Aron over het begrip ‘Hoog Sensitiviteit’ dat in 2002 uitkwam, gaf mij destijds veel duidelijkheid. Als kind heb ik  veel hindernissen, alleen, moeten overwinnen.  Mede daardoor heb ik in mijn leven beseft hoe belangrijk het is dat kinderen bij het aanpakken van hun persoonlijk gevoelde probleem vooral ook thuis de juiste steun en begeleiding krijgen. Elk kind dat een steuntje in de rug nodig heeft is samen met een of beide ouder(s) van harte welkom!

Mijn werkervaring met kinderen begon met kinderopvang en naschoolse opvang aan huis en op locatie. In 2000 ben ik, na de 4 jarige HBO -opleiding OMGANGSKUNDE (Faculteit Educatie Utrecht) afgestudeerd als Trainer Sociale Vaardigheden en Communicatie. Na een verkorte PABO opleiding, heb ik vijf jaar praktijkbegeleiding (COACHING & INTERVISIE) aan pabostudenten gegeven. Sinds 2011 ben ik vaste Activiteitenbegeleider op basisschool De Regenboog. Ook begeleid ik Techniekgroepjes in groep 1 t/m 6. In 2015 ben ik na de HBO opleiding  KINDERCOACHING (ATMA  Amersfoort) ook afgestudeerd als KINDERCOACH.

Een van mijn creatieve passies is Moderne Dans. Vijf jaar geleden heb ik kennis gemaakt met Yoga, dat nog zoveel meer extra’s te bieden heeft en waar ik kinderen graag kennis mee wil laten maken. De basis docentenopleiding KINDERYOGA (2016) heb ik bij Helen Purperhart gedaan. Neem eens een kijkje op de site bij ‘Trainingen’ en laat je verrassen!

Graag tot ziens!

Sandra van der Wel

EIGENWIJS KINDERCOACHING & YOGAKIDS