EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Sandra van der Wel

Naar mensen luisteren en met mensen praten, dat is mijn basis. Graag help ik hen hun problemen te doorgronden en met hen te zoeken naar mogelijke oplossingen. Werken met kinderen in de basisschoolleeftijd is mijn passie. Kinderen komen vaak spontaan naar me toe en ik ben altijd graag met ze in gesprek.  Ik ben zelf ouder van twee adoptiekinderen, momenteel in de puberleeftijd. 

A)autocorrectie groter formaat afbeelding mijzelf actief 20170529_145541

Kinderen help ik vaak met het aanleren van praktisch- creatieve en sociale vaardigheden. Kinderen kunnen bij mij werken aan een voor hem/haar grote emotionele uitdagingMijn uitdaging is kwetsbare kinderen te leren zo stevig op de grond te staan, dat ze door onverwachte problemen niet meer zo snel uit balans raken.

Het boek van Elaine Aron over het begrip ‘Hoog Sensitiviteit’ gaf mijzelf destijds veel duidelijkheid. Erg herkenbaar, omdat ik als kind veel hindernissen heb moeten overwinnen. Mede daardoor heb ik me altijd betrokken gevoeld bij kinderen die kwetsbaar zijn of juist veel tegenslag op hun pad tegenkomen. Elk kind dat (meer dan) een steuntje in de rug nodig heeft, kan dus bij mij terecht.

Mijn werkervaring met kinderen begon met kinderopvang en naschoolse opvang aan huis en op locatie. In 2000 ben ik, na de 4 jarige HBO -opleiding OMGANGSKUNDE (Fac. Educatie Utrecht) afgestudeerd als Trainer Sociale Vaardigheden en Communicatie. Na een verkorte PABO opleiding heb ik vijf jaar praktijkbegeleiding (coaching en intervisie) aan pabostudenten gegeven. Sinds 2011 ben ik vaste Activiteitenbegeleider op basisschool De Regenboog. Ook begeleid ik Techniekgroepjes in groep 1 t/m 6. De HBO opleiding  KINDERCOACHING van ATMA (Amersfoort)heb ik in 2015 afgerond:  diploma KINDERCOACH.

Een van mijn creatieve passies is Moderne Dans. En vijf jaar geleden heb ik kennis gemaakt met Yoga, dat nog zoveel meer extra’s te bieden heeft en waar ik kinderen graag kennis mee wil laten maken. De docentenopleiding KINDERYOGA (2016) heb ik bij Helen Purperhart gedaan. Neem eens een kijkje op de site en laat je verrassen!

Graag tot ziens!

Sandra van der Wel

EIGENWIJS KINDERCOACHING & YOGAKIDS