YOGAKIDS De Bilt

20161115_095658 (2)20161115_095745 (2)20161115_095642 (2)

Voor kinderen die onrustig worden van de hoeveelheid prikkels waar ze dagelijks op school en in de klas mee geconfronteerd worden, en daar beter mee om willen leren gaan, ben ik onlangs gestart met met KINDERYOGA -LESSEN bij MENS De Bilt !

KINDERYOGA helpt je kind het lichaam sterk en soepel te maken, beter te concentreren, meer op jezelf en anderen te leren vertrouwen, grenzen aan te geven en samen te werken. De lessen starten met actieve elementen en eindigen altijd met ontspanning!

Bij YOGAKIDS DE BILT gaan kinderen op ontdekkingstocht door middel van leuke yoga oefeningen, spel, dans en fantasie en de lessen eindigen met meditatie met muziek, verhaaltje of rugmassage.  Er hoeven geen prestaties geleverd te worden, kinderen kunnen in hun eigen tempo en op hun eigen manier bezig zijn met yoga elementen en zich de yoga oefeningen leren eigen te maken. Plezier en ontspanning staan bij de lessen voorop!

Wil jij vliegen als een vogel, duiken als een dolfijn, op reis door een oerwoud of naar de maan? GEEF JE OP! Iedereen die nieuwsgierig is en een keertje wil proberen is welkom !

Sandra van der Wel, Docent KinderYoga  

EIGENWIJS KINDERCOACHING & YOGAKIDS