COACHING VOOR VOLWASSENEN

U bent als volwassene op de pagina kindercoaching terecht gekomen, maar zoekt coaching voor uzelf of u bent een ouder op zoek naar hulpverlening en ondersteuning voor uw kind, maar heeft eigenlijk (ook) behoefte aan persoonlijke coaching.

Dat kan! Ik heb natuurlijk ook vaak contact met ouders en ben opgeleid om zowel volwassenen als kinderen te coachen.

20150217_170758

Zie jij dit nieuwe jaar moedeloos tegemoet? Merk je dat je energie nog niet op peil is? Heb je een verlies geleden op welk gebied dan ook dat je nog niet te boven bent? Twijfel je welke stap je het beste kunt zetten? Merk je dat je blijft hangen en dus niet vooruit komt?

Dan is het wellicht een idee om er met iemand over te gaan praten, iemand die op afstand van jouw situatie mee kan denken in oplossingen, die jij nu nog niet ziet of kunt ervaren. Iemand die tijd voor je neemt en onbevooroordeeld en open naar jouw situatie kijkt en jouw gevoelens en gedachten serieus neemt. Iemand die mee kan gaan met de gevoelens en gedachten die je nu hebt, maar je ook kan meenemen naar een constructievere situatie. Iemand die jou anders naar jouw situatie kan laten kijken en je kan laten oefenen met ander gedrag om jouw doel te kunnen bereiken.

Een intake-gesprek kan soms al verhelderend genoeg zijn om je op een ander, werkbaar spoor terecht te laten komen en je genoeg energie en zelfvertrouwen te geven om het probleem structureel te gaan aanpakken. Durf jij de stap te zetten?

Sandra van der Wel

Trainer en (Kinder)Coach, 

EIGENWIJS KINDERCOACHING

Een coach is: ‘iemand die mensen begeleidt, die op sociaal-maatschappelijk gebied hulp nodig hebben; hulpverlener in de geestelijke gezondheidszorg die laagdrempelige hulp biedt inzake persoonlijkheidsontwikkeling en het oplossen van problemen‘.