YOGALESSEN en trainingen.

Met een groepje van 4 kinderen of meer kan ik starten met een training of kinderyogalessen. Ik kan hiervoor een ruimte inhuren,  voor een dagdeel per week en ook voor langere tijd. Wilt u als leerkracht uw leerlingen kennis laten maken met yoga bv.  als onderdeel van een training op de basisschool, dan wil ik deze graag organiseren.

Heb je belangstelling voor kinderyogalessen, vermeldt dan naar welke dag je voorkeur uitgaat (woensdag of vrijdag). Bij voldoende aanmeldingen ga ik op zoek naar een geschikte ruimte. Een lege ruimte op school met wat zachte materialen op de grond is ook prima.  Mocht je te lang moeten wachten en ondertussen een andere yoga docente gevonden hebben, dan raad ik je aan daarheen te gaan. Yoga is een aanrader voor ouders en kinderen die veel prikkels hebben te verwerken !

Meldt je hieronder aan en laat een bericht achter met je gegevens.  Alvast bedankt.

Sandra van der Wel, KinderCoach en trainer/docent YogaKids

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *