YOGAKIDS. Wachtlijst!

Dag beste mensen,

Sinds de open dag vorig jaar waarop maar een kind met moeder kwam heb ik een half jaar lang geen aanmeldingen meer gehad. Ik heb toen een les aangeboden aan de jongen en zijn moeder samen en dat was goed bevallen. Maar daarna bleef het jammer genoeg stil.

Momenteel hebben zich twee kinderen/moeders aangemeld. Bij minimaal 4 kinderen wil ik weer een proefles geven bij Mens de Bilt. Dus bij genoeg aanmeldingen ga ik kijken of ik op vrijdagmiddag weer een ruimte kan huren.

Mocht je belangstelling hebben voor een andere middag, bv woensdag, geef dit dan ook aan.  Als dit voor meer mensen geldt dan kijk ik of ik het kan verzetten.

Meldt je dus aan!

Sandra van der Wel, docent KinderYogaKids

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *