Voor coach en leerkracht !

STEL EEN VRAAG OP HET GEBIED VAN COACHEN !

Dag beste mensen,

Via mijn facebookpagina ‘Alexandra van der Wel’ beantwoord ik regelmatig vragen van  (beginnende) kindercoaches, leerkrachten en ouders met een geadopteerde kind, kinderen die hoogsensitief zijn of een andere bijzonderheid hebben. Ik vind het fijn dat ik op deze wijze ook iets kan betekenen voor mensen die (mijn) hulp nodig hebben!

Ik ben lid van een aantal groepen en krijg zo veel vragen onder ogen, die ook door anderen worden beantwoord. Maar omdat ik creatief en inventief ben kan ik ouders, coaches en leerkrachten toch vaak op net weer andere gedachten brengen voor het vinden van antwoorden en het oplossingen van hun problemen.

Als je dus een vraag hebt op het gebied van het begeleiden van jouw eigen kind, coachkind of een kind/kinderen in jouw klas, dan kun je hier (anoniem) of op mijn facebookpagina  een berichtje achterlaten !

Alvast bedankt!

Sandra van der Wel, Trainer en KinderCoach

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *